Wat ligt er op je bureau, Alice Newcome-Beill?

Zoals Alice Newcome-Beill zichzelf omschrijft, is ze momenteel de “commerciële / dealsschrijver voor” De rand, 35 jaar oud, een Schorpioen en een chaotische neutraal.” Samen met de andere leden van het commerce-team helpt ze met het afhandelen van The Verge’s dagelijkse deals en nieuwsbrieven, naast het bijhouden van de aankondigingen van “beste deals” en andere koopgidsen op de site.

Vertel ons over de twee bureaus in deze ruimte. Waar heb je ze vandaan en waar in je huis heb je ze geplaatst?

De bureaus zijn eigenlijk niets bijzonders. Het zijn beide identieke versies van het Alex-bureau van Ikea en een aangebouwde lade. Ze zouden iets duurzamer kunnen zijn, maar ze klaren de klus voor het grootste deel. Het secundaire bureau was het werkstation van mijn verloofde voordat ze een baan kreeg waarvoor ze grotendeels ter plaatse moest zijn, dus het dient momenteel als een soort rommelopslagplaats.

Vertel ons over uw stoel(en).

Mijn stoel is een ouder model van de Secretlab Titan Evo die in de loop der jaren behoorlijk wat kattenkrabben heeft verzameld. Hoewel ik al een tijdje een iets luxere stoel wilde, word ik er vaak aan herinnerd dat we met verschillende dieren leven die met plezier elk beschikbaar oppervlak zullen vernietigen of vervellen.

Een verscheidenheid aan sciencefiction-personages kijkt uit over een hi-tech werkruimte.

Een verscheidenheid aan sciencefiction-personages kijkt uit over een hi-tech werkruimte.

Een op maat gemaakte desktopcomputer.

Een op maat gemaakte desktopcomputer.

Stream Deck, muis, klok

Een Stream Deck om lichten (en andere technologie) te bedienen.

Oké, hier is de lange: we willen meer weten over de technologie die je gebruikt. Laten we beginnen met de computer zelf.

Oef, oké. Ja. De desktop is een walgelijke custom build die ik een paar jaar geleden in elkaar heb gezet. De korte versie is dat het een NZXT H710-behuizing is met een AMD Ryzen 9 5900X-processor en een Nvidia GeForce RTX 3090 grafische kaart. Natuurlijk is het uitgedost met een belachelijk niveau van RGB-verlichting, waarvan ik overtuigd ben dat het helpt om sneller te gaan.

En die indrukwekkende displays?

De schermen zijn een paar 34-inch gebogen gaming-monitoren van Gigabyte, met name de G34WQC. Ik kocht ze vlak voordat ik thuis begon te werken. Ze zijn misschien een beetje overdreven, maar ik beschouw ze als een solide investering, gezien de tijd die ik elke dag voor ze plant. Eerlijk gezegd hebben deze schermen alle andere monitoren voor mij verpest, die in vergelijking allemaal klein en druk lijken.

En dan is er nog het toetsenbord en het Stream Deck. En je audioapparatuur. En de rest – kun je ons een overzicht geven?

Het toetsenbord is een riff op een model dat ik eerder dit jaar heb getest, de Mountain Everest Max. Afgezien van de mix van aftermarket-keycaps, heb ik de schakelaars ook vervangen door mijn eigen set Kailh box zilveren schakelaars die ik zelf heb aangepast om net iets stiller te zijn.

Het Stream Deck is niet iets dat ik erg vaak gebruik, maar ik vind nog steeds af en toe wat nut voor, zelfs als het alleen de lichten rond mijn huis bedient. Momenteel heb ik het ingesteld om snel te wisselen tussen mijn verschillende uitrustingen in Lot 2.

Tijdens werkuren gebruik ik de Razer Nommo Pro-luidsprekers, die een fatsoenlijk geluidsprofiel bieden en worden geleverd met hun eigen speciale subwoofer. Ik heb ook verschillende headsets en koptelefoons bij de hand omdat ik de neiging heb ze te vergeten op te laden. Momenteel is mijn go-to-set voor privé-luisteren de Razer BlackShark V2 Pro … natuurlijk met kattenoren.

Razer BlackShark V2 Pro

De draadloze versie van Razer’s esports-headset in pilotenstijl is lichtgewicht en comfortabel. Dit model heeft ook een afneembare boommicrofoon en volumeknop.

Voor Zoom-oproepen en andere leuke dingen gebruik ik de Razer Seiren Elite-microfoon en heb ik onlangs mijn webcam geüpgraded naar de AnkerWork B600 Video Bar.

Met al die technologie zie ik dat je nog steeds papieren notitieboekjes en post-its gebruikt.

Een beetje ironisch, ik weet het, maar soms is de beste manier om mezelf aan de belangrijke dingen te herinneren, gewoon pen op papier te zetten, wat heeft geleid tot een ongezonde verzameling notitieboekjes. Ik heb geprobeerd een deel hiervan naar digitale media te migreren, maar uiteindelijk heb ik ontdekt dat er heel weinig is dat de plaats kan innemen van het fysiek afstrepen van items van een lijst of gewoon een Post-it in het zicht houden.

Koptelefoon met kattenoren.

Koptelefoon met kattenoren.

Post-its die aan een monitor hangen

Post-its kunnen nog steeds van pas komen.

Je hebt een verbazingwekkend aantal boeken en figuren en speelgoed op je planken. Zijn er bepaalde genres waar je van houdt? Hoe ben je aan zo’n indrukwekkende collectie gekomen?

Haha, ik kan niet de enige eer opeisen voor de verzameling in onze “studie” (ja, het is een thuiskantoor, maar studeren klinkt cooler). De collectie is van mij en mijn verloofde, wat ons een redelijk eclectisch assortiment aan leesmateriaal oplevert. Het grootste deel van mijn collectie bestaat uit concept art-volumes uit videogames, graphic novels en enkele essentiële sciencefiction.

Het grootste deel van haar collectie bestaat uit kunstnaslagwerken en een assortiment boeken en memorabilia rond Jim Henson’s Labyrint en Het donkere kristal.

En vergeet de Lego-figuren van beroemde astronauten niet.

Ja, gewoon een beetje een zelfbenoemde ruimtenerd. Die modellen komen specifiek uit de Lego “Women in NASA” -kit met Mae Jemison, Sally Ride, Nancy Roman en Margaret Hamilton (niet afgebeeld). Ik heb zelfs een tatoeage van een deel van de plaquette die op de pioniersonde was geplaatst.

LEGO Women of NASA bouwset

Bevat vier LEGO-constructies die de expertisegebieden illustreren van de vier vrouwen van NASA: Nancy Roman, Margaret Hamilton, Sally Ride en Mae Jemison.

Dat is een heel mooi kompas.

Bedankt! Het was eigenlijk een cadeau van De rand‘s eigen Victoria Song vele jaren geleden. Ik kan me niet herinneren wat het sentiment precies was, maar ik bewaar het graag op mijn bureau als herinnering aan waar ik ben geweest en waar ik heen ga.

Zijn er nog andere belangrijke (of gewoon interessante) items die we hebben gemist?

Lol, vraag me naar de groene kist.

Planken vol met boeken en figuren en speelgoed.

Planken vol met boeken en figuren en speelgoed.

Een gouden kompas en een groene kist.

Een gouden kompas en een groene kist.

Lego-astronauten en shuttle

Ter ere van de astronauten.

Oké, wat is er met de groene kist?

Haha, leuk dat je het vraagt. Dat is de doos die mijn verloofde heeft gebouwd om mijn verlovingsring in te bewaren toen ze haar ten huwelijk vroeg. De spin binnenin is een placeholder ring terwijl we wat mooiere ringen voor elkaar uitkiezen. Ze stelde op vrijdag de 13e ten huwelijk, wat eigenlijk onze hele sfeer is.

En natuurlijk moet je ons vertellen over de kat en de hond. (En hoe komt de kat in die plank?)

De hond, Lu (afkorting van Ludo), zoals te zien in zijn natuurlijke staat, woont in de hoek van het kantoor terwijl ik werk. Ik maak vaak grapjes dat we hem Elmer hadden moeten noemen, alleen omdat hij als lijm aan je kleeft. De kat, Ted, maakt zijn aanwezigheid soms de hele dag bekend. Sinds we Lu hebben geadopteerd, hebben we Ted en zijn broer, Bill, een aantal onbereikbare plaatsen moeten bieden om hen wat rust te geven van de hond. Ze lijken ons echter nog steeds te verrassen met waar ze kunnen komen.

Zwarte kat op leren plank bij raam

Ted op zijn zitstok.

Hond slaapt op de grond

Lu (afkorting van Ludo) rust in de hoek van het kantoor.

Leave a Comment